Eristetty kontti

Nimensä mukaisesti luotu kosteudelle arkojen tavaroiden kuljetukseen ja säilytykseen. Tässä ratkaisussa niin huonekalut kuin vaatteet kulkevat pitkänkin matkan tai säilyvät turvassa ympäri vuoden sääoloista riippumatta.

Nimensä mukaisesti luotu kosteudelle arkojen tavaroiden kuljetukseen ja säilytykseen. Tässä ratkaisussa niin huonekalut kuin vaatteet kulkevat pitkänkin matkan tai säilyvät turvassa ympäri vuoden sääoloista riippumatta.

Yleistä Suunniteltu tavarankuljetuksiin eri kuljetusvälineissä (laiva, juna, auto) ja varastointiin Rakenne Itsekantava umpinainen teräsrakenne 8:lla ISO 1161 – kulmakappaleella. Eristetty 50mm uretaani-elementillä, lattiassa eristeenä 20mm eps. Lattia 18mm vaneri Oma paino  2.400 kg Kantavuus  28.000 kg Pinottavuus  192.000 kg ( 1.6 G ) Käsittely Nosturilla neljästä kulmasta tai kontinkäsittelylaitteilla. Haarukkatrukilla trukkitaskuista. Vakiovarusteet 3 kpl lukkotankoja pariovissa, trukkitaskut molemmilla sivuilla, voimavirta pistokkeet ja sisällä kontissa valovirtapistoke. Valot katossa sekä lämmityspatteri Ulkomitat Pit. 6060 mm, lev. 2440 mm, kork. 2590 mm Sisämitat Pit. 5720 mm, lev. 2150 mm, kork. 2230 mm Oviaukko lev. 2150 mm, kork. 2250 mm Tilavuus 27m3
Koko
2,2m 5,8m 2,3m
345,00  / kk
Sis alv 24%. SVKU 226518

Ota yhteyttä

Voit tehdä vuokrasopimuksen myös soittamalla tai lähettämällä meille sähköpostia.

Lisävarusteet


Mitä varastokonttiin sopii?

Moottorikelkkoja, moottoripyöriä, veneitä, mönkijöitä, maatilakalustoa, rakennuskalustoa?  Vuokraa siirrettävä varasto ja säilytysongelma ratkeaa heti.

Onko peräkärryn käyttö veloituksetonta?

Peräkärryn vuokraus on veloituksetonta varaston vuokraajille. Vuokraamalla varaston tai varastokontin niin saat peräkärryn veloituksettomasti käyttöösi. Varattuasi peräkärryn saat sen käyttöösi omalla varaston ulko-oven koodillasi

Missä varastokontti on säilytettävä?

Tilaa varasto sinne missä tarvitset tai pidä sitä valvotulla varastoalueellamme Vasaratie 2, Rovaniemi.

Vuokrasopimuksen irtisanomisaika?

Toistaiseksi voimassa olevan vuokrasopimuksen irtisanomisaika on 2 viikkoa. Esimerkiksi, jos varaston vuokraus tarve loppuu 14. päivä niin irtisanomispäivä on 1. päivä.

Irtisanominen tehdään kirjautumalla omalle sivulle.